Faaarmor har öppnat * HICK* rökfri krog på Höga berget

Alla inlägg under september 2008

Av mArrA$ - 26 september 2008 12:53


 


Äntligen Fredag!


 Det känns liksom lite härligare med helg när man jobbar, har lite rutiner i livet.. då har man på något vis gjort sej förtjänt av helg, ledighet. Visserligen har jag då inte jobbat såå mycket, men =) Blev en korttur idag, och i går gick jag kväll. Alldeles lagomt för min del just nu. Helgen hade jag tänkt vara ledig, kan dock jobba i morgon om det behövs då Nicklas ska ut med sitt jobb, ska visst vara chaufför in till stan, meeeen ringer de om jobb så nog kan jag väl ta det. Men inte morgonbitti, för ikväll ska jag ut och svänga mina lurviga! Längtar!! Hoppas på måååånga härliga dansare.. Tycker dansarna här i östersud är toppen, tror inte det är många som jag inte tyckt skött sej någorlunda på golvet, förutom! --->  förra gången på Sandviken.. fy fan.. han fick liksom ståpick! Ja ba: ehhh vi buggar nog istället!! =S vidrigt, jag borde ha lämnat honom där på golvet.. han va nog inte hundra där uppe heller.


Idag är det löningsdag, härligt.. men man vet ju att pengarna försvinner lika fort som de kom.

Ska in till stan, har beställt en parym.. Isabell Kristensen Endless dreams =) hehe, en vän till me köpte den i April innan vi skulle iväg på klassfesten.. L, you know ; ) Den luktade aaasbra, så jag bestämmde mej för att införksaffa en sådan. Jag letade i hela jäkla stan, men hittade den inte? Hmmm Var in på en parymbutik som då beställde hem den åt mej.. service minsann =) hehe. Nu ringde dem igår och talade om att den kommit.



 Borde ( Läs måste ) Handla innan helgen,så jag bör nog vänta tills mannen kommer hem.. då slipper jag köra själv i stan också, tss =) Har några fler ärenden att uträtta.. ska köpa en sminkgrejtjosan också. Och jag får ju inet glömma BALSAM! påminn mej nån, håret är ju som lite stuk av svinto.. =) ändå är det mjukare nu när det är färgat än när det va sönderblekt.. Två stycken BARA som har röstat om ja ska va blond el brunett?! Snyft!  Nä Skärpning.. =) Än så länge verkar det som jag regerade ljus.. Men men, så är det, bara att gilla läget just nu då. Jag vet att jag kommer ju göra mej vit upp i skallen igen till våren.. Någon gillar ju nämligen inte det, men jag är inte en sån brud som bryr mej i vad kilen säger, huvudsaken JAG trivs.


 ? Var sååå Kyssugen igår när jag la mej, men icke då.. *suck* ?


Av mArrA$ - 25 september 2008 09:59

Hejsan, just nu så känner jag mej lite stressad, kluven, vilsen.. ja U name it. Jag jobbar åt något som heter resurspoolen här i bn, det innebär att man liksom får hoppa in och jobba där det fattas folk. Man lägger upp sej på en sida via internet och där skriver man in hur man kan jobba osv, vilka tider och så. Men saken är ju den att de ringer ju för i helvete och väcker mej varje eviga morgon?! Nu ringde dem och ville jag skulel jobba 12-21 i kväll, jahapp. och i morgon 7-12:30. Visst fine, men alltså så här kan man ju inte hålla på? Jag sitter just nu och ska söka på några tjänster i stan, hemtjänst tyvärr.. vilket jag inte eg vill jobba med, men vad som heslt är ju fasen bättre än det här. MEN då kommer jag inte åt mitt jäkla cv på ams sida.. *suck och stööön* Ja marras är inte glad just nu...  Vad ska jag göra alltså? Vill inet jobba kvar här i Krokom.. jag saknar mitt gamla jobb så fruktansvärt mycket.


Igår var jag på aerobic, det va härligt.. guud så jag svettades vi var 17 st och det var olidligt varmt i lokalen. När jag kom hem fikade vi med the och en smörgås...


Nä, jag har verkligen inte tid att sitta här nu då, måste fli mej och dra sen typ. Tänkte hinna diska bort lite innan jag åker, måste ju göra matlåda också..


Längtar tills i morgonkväll, då får jag äntligen dansa och  vara glad.. =)

Kram

Av mArrA$ - 24 september 2008 12:09

Goooood daaaag!

Har vart lite slö efter helgen här att skriva, men nu tänkte jag väl ta mej tid igen då. 


I Måndags så var vi in och vägde oss som sagt var. Jag hade "bara" minskat 0,5 hg... lite surt.. jag tyckte jag hade ansträngt mej massor. Men å andra sidan så missskötte vi oss bra mycket på helgen och helgen innan så, jag är nöjd. det får gå sakta men säkert.



68,5

-0,5

68.0


Ikväll ska jag på aerobic igen då, det är superskoj. Skulle på styrkepass i Måndags men bangade, likaså missade vattengympan igår. IStället tog jag och Nicklas oss en lååång promenad. 120 min, typ nästan en mil =) Härligt.. idag har jag ont i fötterna eftersom jag köpte nya dojor häromdagen. jättesköna! På rea dessutom, 500:- fick ja ge för dem.

 


Nu fattas det bara en sportbh.. men det verkar ju vara omöjligt att hitta om man överskrider C kupa.. *mutter*


 Jobbade igår, första dagen på några veckor.. visst det gick väl helt okej, men alltså där vill jag inte jobba! Trivs inte överhuvudtaget, inget fel på personalen eller så.. okej, de flesta iallafall. Ja svårt att förklara, men man kan säga att det är rakt pinsamt att berätta vart man arbetar. Så nu efter jag skrivit klart här ska ja ringa kommunen och höra mej för vad det finns för boenden istan. Lite dum tid att höra sej för då det blev klart igår om nedskärningar av personal.. vilket vansinne alltså!? fattar inte hur dem tänker?


Tvättstugan idag igen, tvättkorgen var typ full?! Nog för att jag tog in lite kläder som jag hade i min bil i skuffen, min bil är som en rullande sopstation kan man likna det som, haha.


 *** Älsklingen har skaffat linser***








Av mArrA$ - 22 september 2008 14:47

Vet inte riktigt vad jag ska skriva idag.. vi var ut i helgen iallafall, det blev inte som vi tänkt oss direkt. Var på ett ställe som heter G3 tror jag, visst det var helt okej.. men jag blev såååå knackad =S Och självklart så bråkade vi, rejält.. så gårdagen gick mest åt att prata och ha ångest över det som blev. Fy fan säger då bara jag.. NU är det färdigdruckit på mycket länge för mej. Förlåt lilla hjärtat mitt, önskar jag kunde ta tillbaka allt som sagts och gjorts. Jag älskar dej, glöm aldrig det!


Jävla alkohol..



Idag ska vi in till stan när Nicklas kommer hem, vi ska ju väga oss idag. Jo tjena, början på veckan gick ju bra.. men det har ju spårat ut allt eftersom. Åt på Kina typ och drack öl i Lördags.. bakade och självklart åt man av smeten. =/ Hur dum är man inte då.


Nä det blev inget roligt inlägg och inte så långt heller. Får se om jag orkar skriva  något mer ikväll.


Chaio..

Av mArrA$ - 20 september 2008 09:59

Samma visa även denna morgon, blev väckt utav telefonen som ringde, jajajmen.. dolt nummer. Vad fan också.. Jag låg typ och tänkte på att dem skulle ringa från jobbert och dagen skulle bli förstörd. Jag svarar inte i helgen, återkom på Måndag igen.. Vill ju umgås med Nicklas nu när han är ledig, vi har ju planerat att åka på bio ikväll kanske. Min käretsa lär tro jag är srbetsskygg och lat, jag känner mej så dum och dålig! =( Så är det inte, det vet han också.


Ont i ryggen två mornar nu, tempursäng.. hmm Trodde man skulle få slippa det när man har köpt en riktig säng alltså? Och jag menar att den var ju inte gratis heller, typ 30 papp kosta den ju! Min jäkla skitrygg, 26 år och paj redan.


Igår var vi på Kräftkalas, Marras åt kräftor för första gången i sitt liv.. vidriga att ta i då?! Fick dock hjälp med att skala den.. och någon hjärna sög jag absolut inte ur, och inte klorna heller för den delen. Jag åt lite köttbullar och sallad också som svärmor hade vart snäll och gjort, hihi.. Det var fler där som inet hade ätit kräftor på 60 år så, man var ju inte värst =) Sen hade hon gjort en jättegod ostpaj till, och en massa ostar. Sällskapet åkte hem.. och vi övriga spelade en vända Gin Rummy. Jag loosade ordentligt då också.. hmm.


Funderar på om jag ska väcka mannen nu, eller ta mej en morgonpromenad själv nu innan frukost, det vore ju alldeles perfekt. Vädret är så himla skönt idag! Solen lyser.. här kan man ju inte sitta.


Här kommer en bild iallafall på min nya hårfärg, vad tycks? ; )

 



 See U later alligator




Av mArrA$ - 19 september 2008 13:47

Fredag, sov alldeles för länge i morse.. vaknade med en liten form av ångest pga det.. samt att det ringde dolt nummer och jag svarade inte, jag får så dåligt samvete av det. Men jag hade tänkt att få vara med Nicklas denna helg också, men jag hade visst lika väl kunan jobba. Jaja..SHit happens.


Jag har tappat mitt sötsug, trodde ju aldrig att det skulle försvinna, men lika som förra gången så tog det ungefär en vecka innan det försvann.. gissa om det känns bra. Min aptit har också blivit mindre, och jag känne rför att motionera nu.. sitter faktiskt och väntar på Nicklas att bli färdig så vi kan ut och gå en sväng.


Håret blev kanonsnyggt, tycker jag då.. Trodde aldrig jag skulle ttrivas i så mörkt, men det gör jag. Ska knäppa ett kort i kväll får ni se.


Skulle eg ut ikväll med ett par tjejer, men vi är bortbjudna på Kräftor som jag skrev igår.. Det får bli en annan gång, känner varken för det riktigt och sen så har jag inte den rätta ekonomin heller för att festa loss just nu.


Min bror har börjat blogga han med nu, roligt =) Lägger till honom som länk där vid sidan av bara för att.


Totally radical...dude

Av mArrA$ - 18 september 2008 21:18

God kväll!

Nu sitter jag med hårfärg på skallen.. håller på  att göra det mörk guldbrunt, spännande! Jag har aldrig haft det så här mörkt någonsin ju.. =) Tänkte ge Nicklas en liten suprise när han kommer hem, ehh han kanske inte ens märker de =) Återstår att se. Tror det blir snyggt.. lägge rut resultatet i morgon, eller senare ikväll.


Var en sväng till stan som sagt var, handlade lite höstinredningsprylar till lägenheten. Gardiner och sånt.. ska nog in i morgon också, hade lite beslutsångest.. vill ha lite smakråd, nog för han inte bryr sej men ändå.. bara roligt att handla tillsammans.


Danssugen, men det blir nog ingen dans i helgen.. *snyft* Skulle ju eg åka hem till mamma, men det blev inte så.. De skulle till Sundsvall så. Det får bli dans en annan gång.. nog för att det kändes skoj att åka till Härnösand, men men.. snart är det dansgala här i Östersund också.


Jag ska kila och måla naglarna medans färgen sitter i..


Be back

Av mArrA$ - 18 september 2008 15:44

Det  var en gång en liten flicka som luktade rosor

Efter en lång dusch i det heta vattnet så satte hon sej ner våt vid sin dator och skrev följande rader.

Kära Vänner..

så började hon sin blogg

Idag är en helt vanligt dag, har funderingar på att åka till staden, men jag är så nervös, tror inte på mej själv och min körförmåga i Östersund, staden jag aldrig kört i. Hoppas ni har det bra allesammans, som ni kanske märker så smyger sej hösten på.. det ligger färggranna löv överallt på backen. det är riktigt härligt att vara ute, älskar att klä mej i jackor och halsdukar i varma färger. Var på affären idag, handlade massor med frukt och annat. Som ni också kanske har märkt så är det dyrt och handla nu för tiden också? Annat var det på vår tid, inte sant.. de ljuva 50-talet.. ehh  *delete* Jag menar 80- talet såklart. Då köpte man inte en kola på den gamla lanthandeln heller, nä och inte heller åkte man häst och vagn.. nähä. Gick på Beatels konserter då? jaså, inet det heller. Hmm  vad gjorde man då? Ärsch..* marras kliar sej i ögonen eftersom hon inte har någon *piip* *

Tycker du jag är underlig? Jag börjar nämligen få slut på bläck i pennan och min skrivstil är inte alltid läsbar..


Marras made by:



Kramar

[ Öga mot öga ]

Frågan är ställd..

passar jag bättre som blond eller mörk?
 Blondin
 Brunett

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20
21
22
23
24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Det förflutna

RSS

hur många är ni?

Marras Gästbok! ( ^^, )

Musik

MUSIK


Ovido - Quiz & Flashcards