Faaarmor har öppnat * HICK* rökfri krog på Höga berget

Alla inlägg under september 2008

Av mArrA$ - 10 september 2008 12:27

Nu-är- ja- nästan- klar- nere- i- tvättstugan!  phu.. ska bara tumlas nu sen så har man vart duktig. Tro om man är så pass pigg idag att man kanske skulle tagit en promenad? Det kan väl inte skada att gå lugnt och sansat, kände det va rätt skönt ute ju.


Det blir lasagne iallafall till Middag har jag bestämt, köttfärsen är uppe och håller på att tinas i en bunke hett vatten. Jag tycker om att ha maten klar när mannen i huset kommer hem, jag tycker om att passa upp på honom överhuvudtaget.. lite gammalmodigt så där ; ) Meeen Nicklas om du bara visste vad du gjorde i natt!!?? haha.. mm du ska nog få höra när du kommer hem, du sov troligtvis.. men det gjorde ju inte jag.. om int´annat så vaknade jag ju ; )


[ Ikväll tänkte jag lägga upp bilder på våran lägenhet ]

Av mArrA$ - 10 september 2008 10:42

God morgon mina vänner och obekanta

Steg upp vid nio-tiden idag, ögonen var klarvakna.. Kom på att jag kunde ju gå och boka tvättstugan då jag liks var vaken så det gjorde jag. Nu tvättar jag en maskin rosa och röda underkläder, Nicklas chockrosa kallingar måste ju få tvättas =) Vill ju ogärna färga dem grådassiga. Sen en maskin vittvätt, och har hunnit färdigt med två maskiner färgade 60 graders. Har bara en 40 graders maskin kvar sen. Vilken tvätt det blir på två minsann!? Tänk när man har barn då..

Barn längtan har vi nog bägge två nu, men jag bör nog se till att jag kan stressa av innan det blir tal om något sådant.. man har ju hört att kroppen inte är allt för mottaglig när man är uppivarv heller så. Den dagen, vilken lycka.. =)


Sitter och surrar med en kompis på msn nu, hon undra om jag vill tjäna lite extra pengar. Kontaktperson till några, man träffas och fikar, pratar och så några ggr i månaden. 1100 rent per person fick man visst.. de måste man ju kolla upp.

Jag vet faktiskt inte alls vad som händer efter min sjukskrivning nu, den går visst ut på Söndag.. min "tagganer" period har ju minst sagt inte vart lugn.. Först det som hände med min mor i Sundsvall när vi skulle koppla av, sen så har jag vart sjuk på alla möjliga vis.. som nu är jag ju jätteförkyld. Förra veckan hade jag feber, haft svullna leder, huvudvärk och en massa skit. Jag tror att när man väl kopplar av och tar det lugnt, så blir man dålig. Min teori.. måste vara så. Ska på Vårdcentralen i morgon klockan två och snacka med någon där, Får vi se vad som händer sen.


Kraaam på er!

Av mArrA$ - 9 september 2008 19:45

Alltså jag är ju sanslös.. jag har redan lyckats tappa bort pekpinnen till min nya telefon! Hur länge har jag haft den?? en vecka.. Oh, jag blir galen på mej själv snart. Jag förlägger saker och glömmer bort saker hela tiden, känns inte riktigt hundra.. måste bero på något. Jag hade ju pinnen i går, tänkte faktiskt på att jag kunde tappa bort den om jag inte var försiktig.. och nu är den *gone* 


Nicklas har åkt och spelat innebandy han, härligt att få röra på sej litegrann. Jag skulle hänga med upp till hans polares tjej om jag ville, men jag är ju förkyld.. då åker man inte runt och hälsar på folk väl.


Vi såg precis klart en film innan han for. Closer hette den, med Julia Roberts, Jude law och några fler.. den va lite speciell. Mycket sex och dirty talk ; ) *hehe*


Åt panerad torsk, Potatis, kall dressing coh ärter till middag.. jag fick dock inte ner så mycket. Sen blev ja akut tvärkass i kistan under tiden vi käkade så.. haha!  Njaa jag ska röra ihop lite blåbärssoppa jag nu och krypa ner under en filt och vänta på honom tobibakk.


Förressten.. hmm en massa besökare per dag som läser, men ingen som vågar svara på min fråga där längst upp till höger? Nä, skärpning nu va =<D
 

Av mArrA$ - 9 september 2008 15:15




Ni har väl inte missat att farmor har öppnat en rökfri krog på Höga berget?? ; ) Lyssna och njuuut.. *haha*

Av mArrA$ - 9 september 2008 11:17

Drömde att jag var på bal, ( har aldrig vart på bal för den delen )  jag var den enda som hade glömt att byta om till klänningen när jag kom fram på plats. Den var benvit, nästan som en brölllopsklänning, sen hade jag en svart scarf som jag skulle hålla på ett visst sätt framför. Så när jag kom dit så fick jag och min kavaljer ----> Musse Pigg?! ( ja han var min kavaljer, men i mänsklig form.. ärsch ingen rim och ranson allls, haha )  skynda oss, men han la sej på soffan han medans jag bytte om.. Sen kom han liksom in och skulle kolla under kjolen på mej!? ehh.. märks det att jag är dunderförkyld eller vad? =)


Vaknade klockan fem när vännen for på jobbet, min mun var då totalt torr eftersom jag bara kunnat andas genom den på natten, jag bad om ett glas vatten. Han kom in med det.. hade probem att svälja. Klev upp.. var rätt pigg, skrev ner några saker jag ville han skulle handla från affären när han slutat jobba.


  • Halstabletter
  • Nyponsoppa
  • Blåbärssoppa
  • Fruktsoppa
  • Näsdukar
  • Mjölk

Gick och la mej igen, somnade.. drömde en massa tokigt igen faktiskt. Drömde om min kompis Lizelotte.. hon skulle flytta hit till Östersund, till ett hus för hon skulle börja fotbollsgymnasiet. Ja kära nån.. =)


Igår kväll såg vi en film innan vi lade oss, Illusionisten heter den. Rätt frän film.. tyvärr somnade jag när det var ungefär en halvtimma kvar. Så idag när jag bara ska ligga och ta det lugnt ska ja se klart den.


Nu ska jag äta fruklost, vad det nu blir..


Iallafall fick jag lov att byta två däck på Audin i går, bägge framdäcken var så snedslitna så stålen var framme! Det måste göras en framhjulsinställning, men maskinen var visst trasig i går. Nicklas och ( Stefan ) Han som hjälpte mej sa att det va tur att inte det hade hänt något värre för de var tydligen riktigt illa. Så då fick man köpa två nya däck då, sommardäck.. suck. Jag som måste sprara till vinterdäck!


Av mArrA$ - 8 september 2008 18:30

Det blev inte viktväktarna ikväll heller eftersom Jag visst har gått och snorat ner mej! Jag är dyngförkyld.. det sa bara pang boom, visst kände jag mej inet riktigt kry i morse heller men.. min näsa är illröd och hjärnan ligger väl i soporna. Torsdag då! Ska banne mej vara frisk då...


Jag hade gjort morötter, potatis, lök äpple och korv i en lådda till middag. Mannen verkade tycka om det, själv hade jag gärna ätit soppa eller nåt.. ont i halsen.


Sen såg vi en film. Life hette den med Martin lawrence och Eddie Murphy.. nja man har väl sett roligare filmer. De handlade om att de två blev oskyldigt sömda för mord och satt resten av livet i fängelse, hände inte så mycket skoj. Blev ovänner och äldre och äldre.. sen typ offra livet för varann, men det var bla bla bla..


Har jag tur nu ikväll så ska Nicklas åka iväg med min bil, det slog ju gnistor om däcken när jag svänger.. S K I T B I L.. stavas som det låter, jajamen. Annars skulle de ta och kolla upp detr en annan dag.


Ja nu är nog svärfar och C framme i Bulgarien, hoppas de fick ett trevligt hotell nära havet och så. Man är ju int avis.. nej då, hur kan du tro de? =)


Har jag förressten talat om att jag haft inbrott i bilen ( 12 aug ) igen? hmm kommer inte ihåg.. ja det har jag iallafall, de stal stereon igen. *suck och stööön*   


Sweet kisses...

Av mArrA$ - 8 september 2008 12:45

Fredag  : Dans i Sandviken till Shake! det var superroligt tyckte vi iallafall. De spelar som vanligt helt underbart, för att inte tala om sista lugna då de släcker ner lyset (  When you lie next to me ) Marras var i himmelriket.. Nicklas famn.

Lite trist att så många for hem efter paus.. själv fick man iallafall 5 timmars motion =)


Lördag: Sovmorgon till typ 11:00 Sedan så for vi och tittade på Folkrace, vilket var helt galet =) Massor med krascher och volter.. en ny uplevelse för mej minsann. Tyckte det var jättetrevligt, och sen fick man ju vara ute och njuta i det fina vädret fem timmar.

 


Starten går och.. sen kraschas det =)



Sen for vi och åt middag hos hans far och sambo.. Fick mej ett glas vitt istället för kaffe, jättenyttigt för min mage =) njaa.. men då kom vännen på ide´n att gå ut på kvällen.. okej. Vi for hem, gjorde oss klar och skulle ta bussen in 21: 20.. missade den såklart med typ 5 min!! Vems fel då, joo mitt.. Hur ska man kunna klä sej då allt sitter som ett korvskinn!?  =( sorry. Kom in ändå efter att ringt runt till halva "byn"..


 [  Olearys

Har skitskoj hela kvällen!


Söndag: Ångest.. hungrig, kan inte äta. Sover hela dagen.. Kramas, pussas, hånglar och har försoningssex ; ) Sen är allt bra! haha..Kommer på att jag nog glömde min handväska på matstället i natt! Fan också.. ringer dit och phu, vilken tur man har då.. den var kvar och allt däri. Mmm så kan det gå..Åker in och hämtar den, går sen på Viodeoteket och lånar fem filmer som i ska kika på i veckan. 


Försoningssex? Varför är det så himla bra?! Sometimes we fight just so we can make up.. ; ) Nää inte alls så. Men håll med om att det är riktigt bra sex, eller ?


Nu ringde gubben precis från jobbet, han är för go..ville bara höra min röst. Åh.. Älskar dej Nicklas!



Nä, nu ska ja fixa lite käk.


 Ikväll så ska vi börja med viktväktarna.. det blir till att skärpa sej lite nu va, jag har ju fan inga brallor jag kan ha snart! jaa.. alltså det är seriöst =( Jag tror det kan bli lättare också nu när man är två. Jag har ju vart med förr och jag VET att det fungerar så.. ge mej ett par veckor nu så.


Kram!




Av mArrA$ - 5 september 2008 19:24

Var ju hos naprapaten idag och skulle knäcka nacken. Hmm jag har väl aldrig haft så besvärligt efteråt någongång förr?! Visst han knäckte lite i nacken, men han värmde inte upp någon muskel runt omkring innan, vilket är skitviktigt ju! *buhu* Sedan gav han mej akupunktur överallt typ.. eller inte riktigt överallt men, nästan! I huvudet, ryggen, nacken.. det som inte brukar kännas gjorde ju skitaont! Sen fick jag ström i dem.. sen fick jag ännu ondare, nu har jag skitont ju. Jaja, shit happens.. gubbe!


Lite nördvarning på mej och Nicklas då.. haha. Vi köpte nya mobiler idag. Ericsson p1i.. varsinn sammalikadan!! haha =) de har ju slutat tillverkas för efterträdaren X1... och DEN var läcker, och det syndes även på prislappen. Kommer väl i Oktober sa de.. Nä, men jag var sugen på den telefonen eftersom min samsung har pajat ihop så då blev Nicklas ocksi visst lite sugen. jaja, lite smågulligt kanske.. eller inte. ; )




Nu har jag precis duschat för kvällens bravader, vi ska ju iväg och dansa till Shake! Jag längtar så hemskt mycket att få slänga armarna om vännen och bara njuta.. och en massa andra duktiga dansare såklart. Här i Östersund är det ( som tur är ) inte lika mycket buggare som typ i Övik. Nog för att jag VILL lära mej bugga.. men har inte tid/ ork  med de just nu kanske. Det är nog därför man tycker buggare är sååå jobbiga, hehe.




Rapporterar lägget sennn.. Pusss och Krammm

[ Öga mot öga ]

Frågan är ställd..

passar jag bättre som blond eller mörk?
 Blondin
 Brunett

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20
21
22
23
24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Det förflutna

RSS

hur många är ni?

Marras Gästbok! ( ^^, )

Musik

MUSIK


Ovido - Quiz & Flashcards