Faaarmor har öppnat * HICK* rökfri krog på Höga berget

Alla inlägg under september 2008

Av mArrA$ - 4 september 2008 20:40

Sov bort typ hela dagen känns det som?! Vaknade vid nio.. tänkte då kliva upp och göra frukost, men somnade om.. vaknade igen klockan tolv! shit shit, ont i kroppen och huvudet värker.. så brukar det kunna bli, och så lite panik.. men va fan jag har väl inget att passa idag heller? eller?


Sanningen är den att jag är sjukskriven just nu, en vecka till.. till att börja med. Då har jag varit hemma i två veckor..sen får vi se vad som händer. Fick order av min man idag att bara ta det lugnt, inte flyga runt i lägenheten och dona och städa.. vilket jag gör heeeela tiden annars. Så när han åkte på jobbet idag så satte jag med på cykeln och for in till Krokom på biblioteket. Där var det rätt lugnt och skönt.. lånade tre böcker, två stycken verklighetsbaserade och en som handlade om stress och sånt. Kom hem, tänkte sätta mej ute på balkongen och läsa men blev störd av massa otäcka getingar hela tiden så man flög upp från stolen. =) Lade mej i soffan och fortsatte.. sen somnade jag, kroppen måste vara totalt slutkörd på alltså?.. jag är så oändligt trött! Köpte en karta med Losec till.. fick ju order om att käka 14 dar för magkatarren, jag känner att den inte riktigt är bort heller så.


Nu så håller jag på att laga sen middag, blir tomatsoppa med spagetti.. får duga. Sen ska ja försöka att bara sitta freamför tv:n resten av kvällen.. orkar inte åka iväg och hälsa på någon. Sitter och surrar med en go tjej från Örebro på msn, vi hade kontakt för ett bra tag sedan.. sen så har jag ju inte haft internet så. Det får räcka för i dag.


Nu sitter jag och dregglar tomatsoppa över hela datorn tror jag, haha.. nä inet riktigt så illa. =) Gott som fan e de iallafall.


Undra hur det är med gumman som tog bort sin häst i går då? man kanske skulle skicka ett meddelande och kolla läget, jajamen. Så, så fort gick de.. ibland är man bara för dålig på att höra av sej.


Stod i spegeln idag och betraktade min risbuske på huvudet... Fan så länge sen jag klippte mej nu, men jag vill spara ut det liiite till. Vill inte ha det så kort som sist juh.. man kan ju alltid slänga i lite färg.



So long snyggingar



Av mArrA$ - 3 september 2008 19:46


Nu har jag snart inte varit utanför dörren på en vecka, börjar få lite ångest över det.. nä eller tre dar är det väl? Måndag, Tisdag och idag.. okej vi var ju och handlade i går och så. Men vad fan gör man då man inte är kry då?.. Hmm.. var sugen på att ta en promenad idag, men det regnar ju! Ja ja jag vet det finns inga dåliga klädder blablabla. Ärsch, jag vill inte smälta förstår ni.. är ju gjord av socker ; ) När man inte jobbar känner man sej rätt dålig på något vis inombords, nästan lite värdelös.. försöker gottgöra det här hemma genom att springa runt och städa, passa upp på gubben osv. I morse + två dar innan så klev jag upp lite före och kokade ägg och gröt, ställde i ordning frukost - skinka, ost, bröd och sånt. Sen tände jag ett ljus och gick och väckte honom. Han tycker om det, uppskattar.. Så sen när han kommer hem på nätterna klockan ett så har jag nu två dar gjort kvällsfika, i går värmde jag en pirog, fixa sallad och ett glas mjölk. I Måndags kokade jag tomatsoppa och bredde en smörgås åt honom =) Han har för en go gumma.. hehe. Tycker faktiskt det är trevligt att hålla på...


Har precis målat naglarna, röda.. förföriska. Grr..Har man lite tur får man sej ett skjut i natt då, haha! Han lär bara stirra på naglana..dah, eller hur! *skratt* - Åh Marras vilka naglar du har! åh åh..Give me more... ja jag vet, dumdum. Ärsch då, du hänger säkert inte med i svängarna nu.


Bra, inte jag heller


Nu börjar visst nya Idol?.. man kanske ska släpa sej dit och kika på det då.





Av mArrA$ - 3 september 2008 15:41


 Romantiskt värre då.. ; )



Skål älskling för oss..

 

Vit chokladglass med ingefärsjordgubbar

 

Nicklas äter efterrätt


Tittar ut över havet


Jag nere i lobbyn



Kolla in vilka snygga jeans han köpte då?! Det var väl typ jag som hittade dem.. såklart. =)


Av mArrA$ - 2 september 2008 19:12



Klev precis upp ur ett hett rykande bad.. jag frös så jag fick bara lov och fylla karet och lägga mej, men väl däri så var det ju såå hett så jag trodde huvudet skulle sprängas.. blev kortvarigt bad så här sitter jag nu då med handduken omkring.


Var in till Östersund idag och handlade mat på Coop.. 1550:-!? .. inte billigt att leva med en kock må jag säga, men så blir man bortskämd också. =) Han fick med sej Rotmos och köttkorv i matlådda idag, något jag då inte är så förtjust i.. så jag har precis gjort en köttgryta med svartvinbärsgele, morätter, svamp och sparris typ.. mm. Det blir nästa projekt nu i kväll. Det vill säga äta middag, blir nog grytan och salladen jag gjort till då.  


Undra hur syster har det på Kreta då? inte för att jag bryr mej direkt, är bara sugen att åka iväg på en tripp själv framöver.. får se vad som händer och vart det kan tänkas bära av.


Snart är det dnsmaran i Övik också.. längtar tills den! Bra band, desto sämre dansare tyvärr..med vissa undantag då.  Här i kommunen är ju iallafall dem jag dansat med superduktiga! Sen ska vi nog sova hos min mor, ska försöka hinna träffa några gamla bekanta då också.


Salty LicoRice


Av mArrA$ - 1 september 2008 16:44


Månadens första dag.. i September!? what??.. redan? Vart tog sommaren vägen då, sucka.

Då var man aktiv i bloggen igen då. Hoppas gamla som nya läsare hänger med.



Summering av helgen som passerade: Oj oj vilken kille man har då, grabbar läs och lär! hehe---> Vi bestämde oss för att åka iväg på en liten tripp, målet var först utlandet men efter många funderingar så bokade vi rum på Södra berget i Sundsvall. Vi åker rätt tidigt på Fredag, skulle då checka in vid tre tiden men vissa omständigheter som jag tänkte skriva sen gjorde att vi blev liite senare.  Vi fick rum 407, längst upp vid spaavdelningen så det luktar så gott på heeela våningen. När vi kommer in på rummet så ser jag på sängbordet något sååå otroligt oväntat och jag blev underbart överaskad. Då har sötgubben min beställt upp en flaska champange på rummet! Den står där i en ishink med två champangeglas och jordgubbar.. Vad ska man säga. jag blev totalt chockad! Kunde typ inte sluta le.. Resten av helgen fortflöt i romantikens tecken.. Vi bestämde oss för att sova där en natt till, vilket var helt underbart. Vi missade dock Jannez / Mickeys avslutning på Aspåsnäset! men det var klart värt det..


Träffade Hans mor och systrar + pojkvän i Sundsvall, perfekt då fick vi skicka med lite grejor med dem hem. Hela Lördag och Söndag så sprang vi på Ikea och Birsta och shoppade loss som ena galningar.. Nicklas hittade ( eller typ mer JAG hittade ) två par skitsnygga jeans på Jack & Jones. Han tyckte väldigt mycket om dem så dem köpte vi också. Sen hittade han ett par chockrosa kalsonger på Cubus som han bums skulle ha.. två för 150 så det blev ett par gråa med strass "diamanter" i texten fram också. vilken hunk minsann.. Grr.. Mm gissa om han är mallig då. haha!

Själv så införskaffade jag med tre nya bh:ar .. vilket behövdes då de gamla tydligen krympt!? fattar ingenting.. ojoj, blev chockad även där när jag fick öka en storlek?!.. men det är ju bara positivt ; ) hehe.. Köpte ett par jeans och någon tröja också. Någon lurade också på mej två stringtrosor.. hmm jag har inte haft string på länge, Boxer är väl både sexigt och för att inte tala om skööönt! .. eller?  Ska lägga upp den frågan nu i min pres kanske får vi se vad ni tycker.  jaja, jag offrade mej väl då.. de var såklart chockrosa och ett par röda. Sen köpte jag ett par svarta spetsboxer också, tssss =)


För att inte tala om frukostbuffen på hotellet.. mmm så gott. Allt från himmel och jord, dock har jag svårt att äta på morgonen men försökte väl trycka lite så jag inet blev hungrig senare.


Vi bokade bord på Lördagskväll med utsikt över hela staden, fy vad häftigt det var! Vi unnande oss en hel del denna helg vill jag påstå.. men vadå, men lever bara en gång. Vi beställde även in en flaska rödvin och en konjak till kaffet, den notan.. bara den notan med mat och en flaska slutade på 850 kr!? ojoj. Sen satt i i baren och bekantade oss med ett gäng från Östersund faktiskt som var där på konferans. Lade oss fem den morgonen. Låt mej tillägga att det var inte skoj att checka ut vid tolv, än värre och kliva upp halv tio och äta frukost.


Checkade ut och for ner på Birsta igen..


Sen handlade vi  till lägenheten


  • Golvlampa den där spretiga på Ikea.. nice
  • tre taklampor, ett klot och två plafonder
  • höga glasljusstakar
  • blockljus, massor i olika färger och storlekar
  • tre lååånga snygga orkideestänger
  • vit vas
  • vita glittriga orkideer på svart kvist
  • ett svart överkast
  • Ljusfat
  • en svart, vit, militärgrön pläd
  • Äpplbitsdelare
  • Äggdelare
  • Wokpanna
  • frukostskålar
  • en väggljuslykta
  • Limegröna stolsdynor
  • lampor, batterier och sånt..

Ja det känns som det var mycket mer men det skiter vi i nu.


Idag så är jag ensam, Nicklas börjar på sitta nya " gamla" jobb igen.. första dagen efter han sa upp sej som kock på sin arbetsplats.. den var verdervärdig.



Tänkte ta och städa lite här hemma, dammsuga och fixa i ordning nu när jag klivit upp härifrån.



Ska börja i Viktväktarna igen, suck och stön.. då får man åter "mindre" brön ; )




[ Öga mot öga ]

Frågan är ställd..

passar jag bättre som blond eller mörk?
 Blondin
 Brunett

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20
21
22
23
24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Det förflutna

RSS

hur många är ni?

Marras Gästbok! ( ^^, )

Musik

MUSIK


Ovido - Quiz & Flashcards